Feliratkozás

Visszajelzések

Horváthné Szécsényi Adrienn

Nagyon fontos számomra, hogy egy csomó terhet levesznek a vállamról. Segítenek bármi kérdésem van, a papírok kitöltésében és hogy minden rendben legyen mire beadom az igénylésemet. Így nyugodt lehetek, hogy a támogatást meg fogom kapni, jó kezekben vagyok, mert nem kevés pénzről van szó.

Bach-Grauszman Tímea

Nagyon örülök, hogy Rátok találtam. Nagyon sok kérdésemre kaptam gyors és kielégítő választ. Hatalmas terhet vesztek le a hátamról azzal, hogy segítetek ebben a nem egyszerű folyamatban.

Kovács István

Nem megy el rengeteg időm az összesítésekkel, a MÁK-al való esetleges kérdések megbeszélésével. Nyugodtabb vagyok, hogy szakértői háttérrel lesz a kérelmem benyújtva. Nagyon gyorsan válaszolnak minden kérdésemre. Remek csapat.

Mi mindent kell figyelemmel kísérned, hogy végül visszakapd a felújításod értékének felét?

Biztosra el kell tudnod dönteni, hogy a jelenlegi körülményeitek alapján jogosultak vagytok az otthonfelújítási támogatásra.
Amennyiben valamely ponton nem feleltek meg a követelményeknek, akkor sincs minden veszve. Meg kell találni a lehetséges megoldást.

Ha elbizonytalanodsz, célszerű egyedi írásos állásfoglalásokat kérni a Magyar Államkincstár ügyfélszolgálatától. 
Az általad megvalósítani kívánt munkákat részletesen ellenőrizni kell, hogy megfelelnek-e a támogatás feltételeinek.
Formai és tartalmi szempontból ellenőrizd a vállalkozói szerződéseket és a befogadott számlákat. (Ne feledd megnézni, hogy a kiszemelt kivitelezőnél egyáltalán fel van-e véve a tevékenység, amiről számlát adott ki!)

Unod már, hogy száz különböző helyen keresgélj az Otthonfelújítási támogatás pályázathoz?
Feliratkozás után emailben kapsz tőlünk egy E-bookot, amiben MINDEN szükséges információt összegyűjtöttünk neked, hogy sikeresen pályázz! És ez még messze nem minden. 🙂

Ha nem találod a levelünket, kérlek ellenőrizd a Gmail Promóciók és Spam mappáját is!

Daróczi Tamás és Krisztina