Ezt lekésted :-(

Úgy tűnik több mint 7 nappal ezelőtt regisztráltál.

De természetesen teljes áron bármikor -akár most is- igénybe veheted szolgáltatásunkat.

A 30 perces videós megbeszélés során szinte minden lényeges kérdést át tudunk beszélni. Ráadásul csak veled és csak érted ötletelünk, hogy önállóan is gond nélkül tudd végig menedzselni a folyamatot.

Egy utólag finanszírozott pályázatnál NAGYON fontos, hogy több nézőpontból és alaposan körül járjuk a helyzetedet, hiszen itt a vagyonodról van szó. Nem aprópénzről. Különösen körültekintőnek kell lennünk!

De a mi ajánlatunk nem merül ki egy 30 perces videós beszélgetésben. A feliratkozás után kaptál két E-bookot, amiben összefoglaltuk neked valamennyi jelenleg hozzáférhető információt. De természetesen a hozzáférhető tartalmakat ezek után is folyamatosan frissítjük és megosztjuk veled.

  • Amennyiben a leírtakkal kapcsolatban maradtak kérdéseid, bátran tedd fel nekünk az elérhetőségeinken!
  • De azt is segítünk eldönteni, hogy az általad kinézett vállalkozó megfelel-e a Magyar Államkincstár és a NAV által támasztott feltételeknek. Ehhez csak az adószámát és vele tervezett munkát kell elküldened, mi pedig emailben válaszolunk.

Amennyiben most rögtön szeretnél időpontot foglalni, kérlek töltsd ki a lenti űrlapot és hamarosan kapsz egy díjbekérőt az 10000 Forintról. Miután átutaltad az összeget, közvetlenül felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy mindenkinek alkalmas időpontot a beszélgetéshez.